Loading color scheme

Conserv 75E

Σύστημα Αντίστροφης Όσμωσης για επαγγελματικές μηχανές καφέ - παγομηχανές
Προσφορά! 1.365,00 € συμπ. ΦΠΑ

Οι παραδοσιακές αντίστροφες οσμώσεις προσφέρουν υλικό νερό υψηλής ποιότητας, αλλά το τυπικό τους μέγεθος είναι υπερβολικά μεγάλο για μηχανές εσπρέσσο και πολλές δεν προσφέρουν δυνατότητα μίξης του για ακριβείς προδιαγραφές του νερού, κάτι τι οποίο είναι απαραίτητο για την σωστή παρασκευή ενός εσπρέσσο. 

Η CONSERV 75E είναι μία λύση που φέρνει τα πλεονεκτήματα της αντίστροφης όσμωσης στις εφαρμογές του εσπρέσσο ενώ ταυτόχρονα προσφέρει λύσεις στα παραπάνω προβλήματα.
Με μικρό μέγεθος, ιδανικό για εξοπλισμό που χρησιμοποιεί χαμηλό όγκο νερού όπως οι μηχανές εσπρέσσο, η CONSERV 75E με την υψηλής απόδοσης τεχνολογία αντίστροφης όσμωσης μειώνει την ποσότητα του νερού το οποίο στέλνει στην αποχέτευση κάτι το οποίο είναι ο αντίλογος όταν αφορά τις συμβατικές αντίστροφες οσμώσεις για τον καφέ. Η CONSERV 75E προσφέρει 50% μεγαλύτερη εξοικονόμηση νερού σε σύγκριση με τις συμβατικές αντίστροφες οσμώσεις.
Σχεδιασμένη ειδικά για εφαρμογές εσπρέσσο, η CONSERV 75E προσφέρει βαλβίδα μίξης για προσαρμογή της περιεκτικότητας των μετάλλων που έχει ως αποτέλεσμα την ιδανική γεύση και προστασία του εξοπλισμού απο άλατα και διάβρωση.
Αυτό το μοναδικό σύστημα είναι επίσης ιδανικό και για συνδυασμό εξοπλισμών όπως π.χ. μηχανής εσπρέσσο με παγομηχανή.   

Τεχνικά χαρακτηριστικά